1. Предмет на договорот.
    • Овој договор важи за веб-страницата https://healthy-food-near-me.com и е склучен помеѓу корисникот на овие страници и сопственикот на страниците (во натамошниот текст https://healthy-food-near-me.com )
    • Овој договор ја утврдува постапката за примање, складирање, обработка, користење и откривање на личните податоци на корисникот и другите информации што https://healthy-food-near-me.com ги добива од корисниците на страницата. Корисникот пополнува лични податоци.
    • За да поставите информации, објава, користете ја страницата на која било од страниците на следниве https: //healthy-food-near-me.com, Корисникот мора внимателно да го прочита овој Договор и да го изрази својот целосен договор со неговите услови. Потврда за целосна согласност со овој договор е користење на страницата од страна на корисникот.
    • Корисникот нема право да објавува информации, соопштенија, да ја користи страницата ако не се согласува со условите на овој договор или ако не ја достигнал законската возраст кога има право да склучува договори или не е овластено лице на компанијата во чие име се објавуваат информациите, објава.
    • Со објавување на информации на страници со користење на страницата, корисникот внесува лични податоци или, обезбедувајќи ги овие податоци на друг начин, и / или, извршувајќи какви било активности на страницата и / или со користење на кој било дел од веб-страницата, Корисникот експресно се согласува условите на овој договор и обезбедува https: //healthy-food-near-me.com со право да прима, чува, обработува, користи и открива лични податоци на корисникот според условите на овој Договор.
    • Овој договор не регулира и tttps: //healthy-food-near-me.com не е одговорен за приемот, складирањето, обработката, користењето и обелоденувањето на личните податоци на корисникот и какви било други информации на трети страни кои не се во сопственост или управувани од страна на tttps : //healthy-food-near-me.com и поединци кои не се вработени во AvtoTachki .com, дури и ако Корисникот доби пристап до страниците, храната или услугите на овие лица преку https:// здрава храна-близу до мене .com или билтенот. Доверливо во разбирањето, овој Договор е единствената информација зачувана во базата на податоци на страницата во шифрирана состојба и е достапна само на следниве страници: //healthy-food-near-me.com.
    • Корисникот потврдува дека, во случај на занемарување на безбедноста и заштитата на неговите лични податоци и податоци за овластување, трети лица може да добијат неовластен пристап до сметката и личните и други податоци за корисникот. https://healthy-food-near-me.com не е одговорен за загубите направени од таквиот пристап.
  2. Постапката за добивање лични податоци.
  1. https://healthy-food-near-me.com may collect personal information, namely: name, surname, date of birth, contact numbers, email address, region and location of the User, the password for identification. https://healthy-food-near-me.com may also collect other information:
    • Колачиња за давање услуги во зависност од ова, на пример, зачувување податоци во корпа помеѓу посетите;
    • IP-адресата на корисникот.
  2. Сите информации се собираат од наша страна, како и што се, и не се менуваат во собирањето податоци. Корисникот е одговорен за обезбедување веродостојни информации, вклучително и информации за лични податоци. Https://healthy-food-near-me.com има право, доколку е потребно, да ја потврди точноста на дадените информации и да побара потврда на дадените информации доколку е потребно, да обезбеди услуги на корисникот.
  3. Постапката за користење на кориснички информации.
  4. https://healthy-food-near-me.com can use your name, region, and city where you live, email address, phone number, password to identify you as a user https://healthy-food-near-me.com.https://healthy-food-near-me.com may use your contact information to process our newsletter, namely to notify you of new opportunities, promotions, and other news ofhttps://healthy-food-near-me.com. The user can always refuse to conduct mailings according to his contact information. The processing of personal data may be carried out to implement civil law, tax and accounting relations, fulfill contractual obligations to provide services, provide access to the site’s service, identify the client as a site user, provide offer services, process payments, mailing addresses, creating and implementing bonus programs, sending commercial offers and information by mail, e-mail, offering new services, before any information other than the subject of the contract, settlement transactions, reporting, bookkeeping, and management accounting, improving the quality of services, providing website services, posting information, customer announcements on the website of the owner of a personal database, simplifying work with the website and improving its materials.
  5. Услови за обезбедување пристап до базата на податоци.
  6. https://healthy-food-near-me.com does not transfer personal data and other information to third parties, except as provided below. According to this Agreement, users have grantedhttps://healthy-food-near-me.com the right to disclose, without limitation of validity and territory, personal data, and other user information to third parties https://healthy-food-near-me.com services, in particular. Still, not exclusively, process applications, payments, deliver packages. Third parties may use user information only if they provide https://healthy-food-near-me.com services and only the information that is necessary to provide the service. Also, the disclosure of personal data without the consent of the User or a person authorized by him is allowed in cases specified by law, and only in the interests of national security, economic welfare, and human rights, in particular, but not exclusively:
    • на разумни барања на државните органи кои имаат право да бараат и примаат такви податоци и информации;
    • ако, според мислењето на https://healthy-food-near-me.com, Корисникот ги прекрши условите на овој Договор и / или други договори и договори помеѓу https://healthy-food-near-me.com и корисникот.
  7. Како да ги смените / избришете овие информации или да се отпишете.
  1. Корисниците во кое било дадено време можат промена / бришење лични податоци (телефон) или отпишете се. Работата на некои карактеристики на https://healthy-food-near-me.com, за кои е потребна достапност на информации за Корисникот, може да биде суспендирана од моментот на промена / бришење на информациите.
  2. Личните податоци на корисникот се зачувуваат сè додека не бидат избришани од корисникот. Доволно известување на Корисникот за бришење или друга обработка на лични податоци ќе биде писмо (информација) испратена до е-поштата одредена од Корисникот.
  3. Заштита на податоци.
  1. https://healthy-food-near-me.com takes all necessary measures to protect data from unauthorized access, alteration, disclosure, or destruction. These measures include inter alia, internal verification of data collection, storage and processing processes, and security measures; all data that https://healthy-food-near-me.com collects is stored on one or more secure database servers and cannot be accessed from outside our corporate network.
  2. https://healthy-food-near-me.com provides access to personal data and information only to those employees, contractors, and agents of https://healthy-food-near-me.com who need to have this information to carry out operations performed on our behalf. Agreements have been signed with these persons in which they undertake to maintain confidentiality and may be liable to penalties, including dismissal and criminal prosecution if they violate these obligations. The user has the rights stipulated by the Law of our country “On the Protection of Personal Data” dated June 1, 2010, N 2297-VI.
  3. Контакт адреса во случај на прашања.
  4. Во случај на прашања, желби, поплаки во врска со информациите што ги давате, ве молиме контактирајте ја е-адресата: Support@healthy-food-near-me.com. На писмено барање и по презентација на документ со кој се утврдува неговиот идентитет и овластување, на корисникот може да му обезбедиме информации за постапката за добивање информации за локацијата на базата на податоци.
  5. Промени во политиката за приватност.
  6. Може да ги промениме условите на политиката за приватност. Во овој случај, ние ќе ја замениме верзијата на страницата со услови, затоа повремено проверувајте https://здрава храна- близу до мене.com/ договор за приватност Сите измени на Договорот стапуваат на сила од моментот на нивното објавување. Користејќи ја веб-страницата, Корисникот го потврдува прифаќањето на новите услови на Политиката за приватност во формулацијата што важи во времето кога Корисникот ја користи страницата.
  7. Дополнителни услови.
  1. https://healthy-food-near-me.com is not liable for damage or loss incurred by the User or third-parties as a result of a misunderstanding or misunderstanding of the terms of this Agreement, instructions on the procedure for using the Site, regarding the procedure for posting data, and other technical issues.
  2. Во случај дека која било одредба од Политиката за приватност, вклучително и каков било предлог, клаузула или нејзин дел, се смета дека е спротивна на законот, или неважечка, ова нема да влијае на преостанатите одредби кои не се во спротивност со законот, тие остануваат во целосна сила и се валидни, и секоја неважечка одредба или одредба што не може да се исполни без понатамошно постапување од страните, се смета дека е изменета, изменета до степен до кој е потребно да се обезбеди нејзина валидност и можност за имплементација.
  3. Овој договор се протега на Корисникот од моментот кога ја користи страницата, вклучително и поставувањето на рекламата, и важи се додека не се зачувани какви било информации за корисникот на страницата, вклучително и лични податоци.